FUTBOL SALA 2024

Normes

Ubicació

La competició es guiarà pel Reglament oficial de la LNSF, excepte en aquells aspectes que quedin recollits en aquestes bases.

Modalitat

Grups de 4 equips que es realitzaran per sorteig. Es farà una primera fase de lligueta on cada equip jugarà 3 partits. El primer classificat de cada grup passarà a la fase d’eliminatòries. Els equips poden estar formats fins a 10 jugadors.

Els equips poden ser mixtes, ja que no es considera una diferència de gènere.

Partit (Els partits)

El partit comença amb un sorteig per determinar quin equip fa d’atacant i quin de defensor. (Es decidirà entre l’àrbitre i un representant de cada equip).

Els partits duren 35  minuts, 2 parts de 17  minuts, el rellotge NO s’atura cada vegada que la pilota «està morta» o hi ha una falta (temps corregut).

Guanyador del partit

Guanya el que tingui major puntuació. En el cas d’existir un empat al cap dels 35 minuts, es considerarà empat, repartint els punts. Durant les fases eliminatòries en cas d’empat, es farà a penals, primer amb una sèrie de 5, en cas d’empat, s’aniran tirant un penal per cada equip, amb la impossibilitat de repetir jugador, fins que un equip falli.

Faltes

Les faltes són similars al futbol normal, però canvien els números sobre quan un equip «està en bonus». A diferència de l’esport comú, entra en “bonus” un equip en cometre 5 faltes, a la següent falta serà penal a favor de l’equip que ha rebut la falta.

L’àrbitre  ha d’avisar a l’equip quan porten 5 faltes acumulades. El comptador de faltes es posa a 0 a la mitja part. És decisió de l’àrbitre de posar el comptador a “0” si considera que s’ha de reduir la intensitat del partit.

Sancions

Falta de respecte, insults a l’àrbitre o a un jugador de l’equip contrari, una falta que es considera violenta, l’àrbitre pot expulsar el jugador 2 minuts del camp sense ser substituït, si el jugador és reiteratiu, o agressiu l’àrbitre pot expulsar el jugador del partit.

Canvis

Es poden realitzar tots els canvis que un equip consideri oportuns.

El canvi de porter, o entre jugador i porter, s’ha d’avisar a l’àrbitre.

Passa a la següent fase

Passa l’equip que té més punts de cada grup (1 equips per grup). En cas d’empat, passa l’equip guanyador en el partit on s’enfronten els 2 equips empatats, sí el partit va acabar amb empat, es considerarà el “golaverage”, és a dir major diferència de punts, si persisteix l’empat, passarà l’equip que a marcat més gols.

Horari

Si un equip arriba superats els 5 minuts de l’inici del partit, i l’equip contrari ha arribat a l’hora, té tres possibilitats:

  • Acceptar disputar el partit, descomptant el temps acumulat de retard i finalitzant el partit, a l’hora prevista.
  • Guanyar els punts i jugar un partit amistós que finalitzarà a l’hora que estava prevista.
  • Guanyar els punts i no jugar un partit amistós.

En el cas que dintre dels 5 minuts un equip només tingui 4 jugadors, es pot iniciar el partit, i si es presenta un cinquè, aquest podrà entrar al camp previ avis a l’àrbitre.

No presentar-se a un partit, té la penalització de -2 punts, i guanya el partit per 3 a 0 l’equip que s’ha presentat.

Fase Regular

UP Pàdel Badalona

Fase Final

UB Eports

Fase Regular

DataHoraPartitRes

GRUP A

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


4


GRUP C

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


3


GRUP E

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


4


GRUP G

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


4


GRUP B

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


4


GRUP D

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


4


GRUP F

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


4


GRUP H

PosEquipJuGuEmPeFaCoDifPts
1


2


3


4


5


SEMIFINALS

DataHoraPartitRes
3er i 4art

DataHoraPartitRes

FINAL

DataHoraPartitRes

QUARTS

DataHoraPartitRes

Campions Futbol Sala

Dibuix interrogant

Subcampions Futbol Sala

Dibuix interrogant

3ers Futbol Sala

Dibuix interrogant
Contacte: